KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Joga seti - Gaiam

Kupujte po
Poglej kot

2 izdelkov

24
  • 24
  • Vse
na stran
Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
Poglej kot

2 izdelkov

24
  • 24
  • Vse
na stran
Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj

Pričenjate z jogo? Ste zmedeni, katero joga blazino in pripomoček izbrati? Ste napredovali v joga položajih in iščete novo blazino za jogo? Vemo, da začetek joge ni vedno najlažji; obstaja veliko stilov joge, različni pripomočki in različni učitelji. Tudi rednim praktikantom lahko raznolikost pripomočkov in različna priporočila, povzročijo zmedo pri izbiri nove joga podloge ali drugih pripomočkov.

Sestavili smo osnovne komplete, ki bodo vsakemu praktikantu pomagali, da izvaja varno in zadovoljujočo jogijsko prakso. Vsak komplet vsebuje najboljše in najustreznejše pripomočke, poleg pa smo zapakirali tudi darilo. Izbirate lahko med različnima kompletoma za začetnike Manduka ali Yoga design Lab, za napredne jogiste. Za tiste, ki več časa preživite v sedečem položaju in meditirate, pa smo pripravili meditacijske komplete Lunca in Zafu. Za pravilno poravnavo telesa, ustrezno podporo in maksimalno udobje. 


Gaiam - blazine za jogo, oblačila za fitnes in izdelki za dobro počutje

GAIAM je blagovna znamka iz ZDA, ki nam nudi zelo širok izbor joga blazin, pripomočkov za jogo, fitnes opremo, opremo za pilates, opremo za meditacijo, masažne žogice in ostale pripomočke za masažo, elastične trakove za vadbo, oblačila za jogo in ostale vadbe ter še in še izdelke za različne vrste vadb.

Gaiam yoga

Pri Gaiamu želijo, da bi njihovi izdelki dosegli čim več ljudi, da bi nas čim več ljudi bilo aktivnih in da bi skrbeli za svoje zdravje. Poslanstvo blagovne znamke je "narediti jogo, fitnes in vadbe dostopne vsem", in tako si prizadevajo ustvariti izdelke, ki pomagajo ljudem pri doseganju ciljev glede zdravja in dobrega počutja.

Nudijo širok izbor artiklov, tako po materialih, kot po cenah. Izdelki za aktivno življenje prav ZATE!

Gaiam

Izdelke za jogo, fitnes in ostale vadbe

Nudijo nam izdelke za jogo, fitnes in ostale vadbe, za prav vse nivoje zahtevnosti. Z nami so od začetnih korakov do profesionalnega nivoja. Od začetnika do profesionalca. In tako kot je praksa joge primerna za vse (za moške, ženske in otroke, za mlade in stare, za vse ne glede na fizično kondicijo, telesne posebnosti posameznika,....), tako boste pri Gaiamu našli prave izdelke zase!

Gaiam yoga

Pri Gaiam-u so se specializirali za proizvodnjo izdelkov, povezanih z jogo, fitnesom in wellnessom. Podjetje je bilo ustanovljeno v Boulderju v Koloradu leta 1988 in je od takrat zraslo v vodilno blagovno znamko v industriji aktivnega življenja, zdravja in dobrega počutja.

Gaiam (izgovarja se »GUY-um«) izvira iz imena starogrške boginje Matere Zemlje – in »jaz sem«. Pomeni, v grobem, "jaz sem Zemlja". Želijo doseči medsebojno povezanost. Pri Gaiamu verjamejo, da z negovanjem, varovanjem in spoštovanjem Zemlje ter vseh in vsega, kar obstaja tukaj, bogatimo naša lastna življenja in življenja prihodnjih generacij.

Gaiam yoga

Več o Gaiam

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane