NOVO - Van Gogh joga kolekcija

Kava Escobar Etiopija Sidamo

Na zalogi
SKU
ZZE04ETIO-100

Kava Etiopija Sidamo iz Escobarja je odlična izbira za vse ljubitelje turške kave, drip, filter kave. Nota arome razkriva okus citrusov, medu in cvetlice. Je prava poslastica za vse ljubitelje pristne kave.

Cena: 3,30 €

Kava Etiopija Sidamo iz Escobarja je odlična izbira za vse ljubitelje turške kave, drip, filter kave. Nota arome razkriva okus citrusov, medu in cvetlice. Je prava poslastica za vse ljubitelje pristne kave.

Kava Escobar Etiopija Sidamo:

  • kava iz segmenta specialnih kav (Single Origin Coffees)
  • z aromo citrusov, medu in cvetlice
  • izvira iz pokrajine Sidamo, Etiopija, Afrika, 1.400 - 1.800 m
  • kavna zrnja so mleta
  • teža: 100g

Kava prihaja iz osrednje Etiopije, iz pokrajine Sidamo, južno od jezera Awasa. Etiopija je zibelka kave. Escobarjeva kava Sidamo prihaja iz manjših kmetij. Ker je velik dosežek, saj je izvoz kave v Etiopiji centraliziranj ine je kavo s posameznih kmetij dobiti izredno težko.

Kava se obira ročno. Sledi postopek mokrega čiščenja. S tem odstranijo lupino in nato olupljena kavna zrnja sušijo na soncu, na »afriških posteljah« (dvignjene lesene konstrukcije).

Nasvet kako pripraviti vrhunsko turško kavo:

<

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane