KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Mala Sandalwood (sandalovina), jogijski nakit

Na zalogi
SKU
L0026--------
Sandalovina v Indiji velja za sveto in jo pogosto uporabljajo v malah. Nežen, sladek vonj sandalovine pomirja bogove, deluje pomirjujoče in nas podpre v meditaciji ter nas harmonizira.
Cena: 23,95 €

Mala Sandalwood, jogijski nakit - ogrlica mala sandalovina je sestavljena iz 108 tradicionalnih indijskih molitvenih kroglic.

Sandalovina in njen opojni vonj ima v duhovnem svetu Indije dolgo tradicijo. Sandalovina v Indiji velja za sveto in jo pogosto uporabljajo v malah, obredih, kozmetiki, aromaterapiji, ajurvedi.

Nežen, sladek vonj sandalovine pomirja bogove, deluje pomirjujoče in nas podpre v meditaciji ter nas harmonizira.

Mala Sandalwood, jogijski nakit - ogrlica mala Sandalovina

  • mala ogrlica je sestavljena iz 108 kroglic drevesa Sandal
  • kroglice so med seboj vezane, pletene na tradicionalen način
  • uporablja se pri meditaciji
  • lahko je „le“ kos lepega naravnega nakita
  • sandalovina in njen vonj ustvarjata nežen, pomirjujoč učinek
  • dolžina: 80 cm
  • premer kroglice: 8mm
  • izdelano ročno v mestu Haridvar v Indiji
  • sandalovina ne povzroča alergij, ni strupeno in ne povzroča draženja kože

Drevo Santalum album L. (santalovec)

Je avtohtona vrsta v Vzhodni Indiji, Maleziji. Do 10 metrov visoko drevo, ki zeleni in cveti celo leto in ni izbirčno glede prostora, kje bo raslo. Njen les morda še bolj intenzivno diši, če raste na čim bolj suhih in pustih krajih.

Veliko usnjato listje spominja na lovorove liste. Na konicah vej so grozdi s cvetovi, ki imajo večinoma štiri liste in so brez vonja. Ko vzcvetijo, so rumene barve, nato pa se postopoma obarvajo intenzivno rdeče.

Sandalovina se tradicionalno uporablja za parfume, kadilo in nakit, pohištvo, v Indiji pa ga že stoletja zaradi izjemnih učinkov, uporabljajo kot tradicionalno ajurvedsko zdravilo.

Sandalovino najdemo v enem najstarejših vedskih spisov hinduizma, Nirukti. Veljal je za božanski les, ki se uporablja za rezbarjenje in gradnjo templjev, idolov, verskih kipov in duhovnih orodij; za katere je znano, da ostanejo dišeče desetletja ali dlje.

Kaj je mala?

Ogrlice mala so lahko narejene iz lesenih kroglic, semen, poldragih ali dragih kamnov ali draguljev. Mala je sestavljena iz 108 kroglic. Število 108 je sveto število v mnogih kulturah, zlasti v hindujski tradiciji. Število prihaja iz množenja 12 “astroloških hiš” na 9 planetov. Vsaka mala ima tudi Guru kroglico ali rese, ki nas spominjajo na učitelje v našem življenju.

Kako uporabljamo malo?

Tradicionalno mala držimo med palcem in srednjim prstom in tako vsaka kroglica prehaja skozi prst in palec.  Ob tem se mantra izgovori bodisi tiho ali na glas. Najmočnejše mantre naj bi bile tiste, ki se tiho ponavljajo v mislih. To izvajamo, dokler ne dosežemo Gurujeve kroglice oz. rese, male obrnemo in postopek nadaljuje, dokler Guru kroglice oz. rese spet ne dosežemo. Ponavljanje mantre na ta način je odličen način za umiritev uma in ohranjanje misli v svojem vsakdanjem življenju (karkoli že to velja za vsakega izmed nas, ne glede na kulturo ali vero).

WE INSPIRE TO PRACTICE!

Moči mala ogrlice ni mogoče zanikati.  Hitro lahko opazimo njege pozitivne učinke. Preizkusite in poiščite svojo Mala ogrlico, ki bo odpravila vaše skrbi. Vsi poznamo stres, nemir in strah - toda s primerno mala ogrlico boste lahko vedno imeli nekaj pomiritve s seboj in to v lepi obliki!


Lotuscrafts

Njihovo ime v izdelkih združuje čistost, lepoto, posebno umetnost izdelovanja iz naravnih, ljudem in okolju prijaznih materialov (bombaž, pira, kapok volna).

[LOTUS]

Cvet lotosa je simbol čistosti, miru in lepote v mnogih kulturah na vzhodu. Cvet lotosa je prav poseben zaradi svoje izjemne površinske strukture, ki omogoča, da se voda, prašni delci, blato in mikro-organizmi „odvijejo“ in cvetijo v popolni lepoti.

[CRAFTS]

Pomeni obrt, umetnost.

Lotuscrafts

Več o Lotuscrafts

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected].

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Podrobnosti
SKUL0026--------
EAN045635869585
ZnamkaLotuscrafts
Teža (kg)0.010000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Morda ti bo všeč

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane