ADVENTNI KOLEDAR - VSAK DAN NOVO PRESENEČENJE

Mala Tulsi, jogijski nakit

Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
L0018--------
Mala, jogijski nakit - ogrlica mala Tulsi, je sestavljena iz 108 tradicionalnih kroglic. Tulsi velja za enega najbolj božanskih rastlin v Indiji. Širi vonj božanskosti.
Cena: 24,95 €

Pura Vida - Buy 4 GET the cheapest FREE

Mala, jogijski nakit Lotuscrafts - ogrlica mala Tulsi, je sestavljena iz 108 tradicionalnih indijskih molitvenih kroglic, iz visokokakovostnega tulsi lesa.

Tulsi velja za enega najbolj božanskih rastlin v Indiji. Pri nas tulsi rečemo tudi divja ali sveta bazilika. Tulsi male so lahko v različnih barvah. Prinese nam veliko dobrega, najbolj je poznana zdravilna moč tulsi rastline.

Kdor je v tesnem stiku s tulsi perlicami, mu pomaga ostati sproščen in potrpežljiv, pomaga proti stresu in pomlajuje. Hkrati pomaga, da se človek pri svojem delu bolj osredotoči. Širi vonj božanskosti.

Mala Tulsi, Lotuscrafts jogijski nakit

  • mala ogrlica je sestavljena iz 108 kroglic lesa rastline tulsi
  • kroglice so med seboj vezana, pletena na tradicionalen način
  • uporablja se pri meditaciji
  • lahko je „le“ kos lepega naravnega nakita, katerega nosimo okoli zapestja ali vratu
  • pomaga ostati sproščen in potrpežljiv, pomaga proti stresu in pomlajuje
  • pomaga, da se človek pri svojem delu bolj osredotoči
  • dolžina: 80 cm
  • izdelano v mestu Haridvar v Indiji

Kaj je mala?

Ogrlice mala so lahko narejene iz lesenih kroglic, semen, poldragih ali dragih kamnov ali draguljev. Mala je sestavljena iz 108 kroglic. Število 108 je sveto število v mnogih kulturah, zlasti v hindujski tradiciji. Število prihaja iz množenja 12 “astroloških hiš” na 9 planetov. Vsaka mala ima tudi Guru kroglico ali rese, ki nas spominjajo na učitelje v našem življenju.

Kako uporabljamo malo?

Tradicionalno mala držimo med palcem in srednjim prstom in tako vsaka kroglica prehaja skozi prst in palec.  Ob tem se mantra izgovori bodisi tiho ali na glas. Najmočnejše mantre naj bi bile tiste, ki se tiho ponavljajo v mislih. To izvajamo, dokler ne dosežemo Gurujeve kroglice oz. rese, male obrnemo in postopek nadaljuje, dokler Guru kroglice oz. rese spet ne dosežemo. Ponavljanje mantre na ta način je odličen način za umiritev uma in ohranjanje misli v svojem vsakdanjem življenju (karkoli že to velja za vsakega izmed nas, ne glede na kulturo ali vero).

WE INSPIRE TO PRACTICE!

Moči mala ogrlice ni mogoče zanikati.  Hitro lahko opazimo njege pozitivne učinke. Preizkusite in poiščite svojo Mala ogrlico, ki bo odpravila vaše skrbi. Vsi poznamo stres, nemir in strah - toda s primerno mala ogrlico boste lahko vedno imeli nekaj pomiritve s seboj in to v lepi obliki!


Lotuscrafts

Njihovo ime v izdelkih združuje čistost, lepoto, posebno umetnost izdelovanja iz naravnih, ljudem in okolju prijaznih materialov (bombaž, pira, kapok volna).

[LOTUS]

Cvet lotosa je simbol čistosti, miru in lepote v mnogih kulturah na vzhodu. Cvet lotosa je prav poseben zaradi svoje izjemne površinske strukture, ki omogoča, da se voda, prašni delci, blato in mikro-organizmi „odvijejo“ in cvetijo v popolni lepoti.

[CRAFTS]

Pomeni obrt, umetnost.

Lotuscrafts

Več o Lotuscrafts

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si.

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

Podrobnosti
SKUL0018--------
EAN9120072527043
ZnamkaLotuscrafts
Teža (kg)0.020000
BarvaCrystal Spirit

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Našli smo še druge izdelke, ki bi vam bili všeč!

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane