KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Peštemalka Diamond 150 x 250 cm odeja brisača

Ni na zalogi
SKU
Z4007

Turška brisača, odeja paštemalka Diamond je precej velika (250 x 150 cm), izredno mehka, udobna in vpojna odeja, brisača. Super multiuse izdelek, ki bo z vami vedno in povsod.

Turška brisača, odeja paštemalka Diamond je precej velika (250 x 150 cm), izredno mehka, udobna in vpojna odeja, brisača. Peštemalka, ang. Peshtemal towel, je tradicionalna turška brisača, pregrinjalo.

A uporabna precej več kot le brisača, odeja oz. posteljno pregrinjalo. Izdelana iz 100% bombaža, prijetna do kože, enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Ročno delo, izdelano v Turčiji.

Velika peštemalka Diamond, Peshtemal towel, turška brisača (250 x 150 cm)

  • turška odeja, pregrinjalo, brisača, vsestransko uporabna
  • odlična v praksi joge in meditacije
  • zvita odeja bo odlična podpora pri jogijskih položajih in meditaciji
  • topla in velika za udobje v Savasani
  • mehka tkanina, zelo prijetna na otip
  • super vpojna tkanina
  • dimanzija: 150 x 250 cm (+ resice)
  • material: 100% bombaž
  • enostavna za vzdrževanje (pranje v pralnem stroju, kot ostala bombažna oblačila)
  • ročno tkana v Turčiji
Super »multiuse« produkt, ki bo z vami vedno in povsod. Še malčki so navdušeni nad mehkobo in prijetnim dotikom paštemalke.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane