Veganska krema Climb On Lite 37g

Znamka: Climb on

Šifra: ZY024--------
Climb On Lite je veganska verzija legendarne Climb On kreme. Krema Climb On Lite 37g je namenjena za vse vrste prask, odrgnin, pikov, ureznin, izpuščajev… Super za aktivno nego in prvo pomoč razpokane in suhe kože. Krema se hitro vpije v kožo in ne pušča mastnih sledi.
Po tej kremi posegajo vrhunski plezalci in ostali športniki, pri katerih so poškodbe kože dokaj pogoste. Še celo delavci iz raznih fizično obremenjajočih poklicev (gozdarji, gradbeniki, vrtnarji…) posegajo po njej. Preberi več>>

Na zalogi

14,90 €
 • Brezplačna dostava nad 40€
 • Več kot 6.000 zadovoljnih strank
 • 98% izdelkov na zalogi
 • 90% naročil do 14 ure, odpremimo še isti dan

Opis izdelka

Climb On Lite je veganska verzija legendarne Climb On kreme. Krema Climb On Lite 37g je namenjena za vse vrste prask, odrgnin, pikov, ureznin, izpuščajev… Super za aktivno nego in prvo pomoč razpokane in suhe kože. Krema se hitro vpije v kožo in ne pušča mastnih sledi.
Po tej kremi posegajo vrhunski plezalci in ostali športniki, pri katerih so poškodbe kože dokaj pogoste. Še celo delavci iz raznih fizično obremenjajočih poklicev (gozdarji, gradbeniki, vrtnarji…) posegajo po njej.

Veganska krema Climb On Lite 37g:

 • za aktivno nego in prvo pomoč poškodovane, ranjene kože (praske, odrgnine, piki žuželk, ureznine, izpuščaji, razpokana koža…)
 • za vrhunske plezalce
 • za vse športnike in “nešportnike” katerih koža je na udaru
 • krema se hitro vpije v kožo in ne pušča mastnih sledi
 • veganska krema - brez čebeljega voska
 • prijeten, naraven vonj
 • lonček (37g)
 • slogan ali resnica: "You'll scream if you run out of Crème!"

 

Uporaba:
Mazilo nanesite na prizadete predele kože. Lahko tudi postrgate z nohtom nekaj malega kreme in jo nanesete direktno na poškodovano mesto. Koža bo tako dobila vsa potrebna hranila, katera bodo delovala tudi od znotraj in hkrati bo rana zaščitena tudi od zunaj.

Sestavine:
* Olje jedrc marelice (Prunus Armeniaca), olje Vitis vinifera (grozdnega semena), * Butyrospermum parkii (karitejevo maslo), * olje Rosa mosqueta (olje vrtnice), olje Citrus limonium (limonino olje), Lavendula angustifolia (sivkino cvetlično olje) , Cananga odorata (ylang-ylang cvetlično olje), olje Pelargonium graveolens (geranijino olje) + NON GMO tocopherol (vitamin E). * organske sestavine, zaščiten izbor eteričnih olj z antibakterijskim, antiseptičnim, regenerativnim in terapevtskim učinkom.


CLIMB ON!
In naj vas ime Climb on! ne zavede – produkti so namenjeni prav vsem, ki imamo kožo – tudi živalim (npr. za nego tačk). S produkti Climb On! negujemo, pospešujemo obnovo, vlažimo, hranimo in blažimo težave s kožo. Climb On! kreme in mazila so v celoti 100% naravna, čista in biorazgradljiva!
Izdelano v družinskem podjetju Climb On Products v Teksasu v ZDA.
Izdelki so registrirani v EU.

Je 100% naravna in bogata zaščita ter hranilo za kožo, z antibakterijskim, antiseptičnim in regeneracijskim delovanjem. Kreme in mazila so uporabna za dnevno nego in aktivno zaščito kože. Služijo kot pripomoček za hitro in učinkovito odpravljanje odrgnin, ureznin, žuljev, pikov žuželk, opeklin, izpuščajev… za obrabljeno, razpokano, suho kožo.

Namenjene so vsem, ki se gibljejo v ekstremnih okoljih in si pri svojih aktivnostih velikokrat poškodujejo kožo, ali imajo kronične težave z njo. Climb on kreme in mazila uporabljajo po vsem svetu plezalci, alpinisti, gimnastičarji, kiterji, surferji, kolesarji, MTBjevci, kajakaši, smučarji, pohodniki, tekači ..., pa tudi gozdarji, vrtnarji, delavci v gradbeništvu in višinski delavci, pomivalci posode, gospodinje ... Skratka vsi, ki imamo svojo kožo radi in zanjo želimo poskrbeti na najboljši način, brez škode zase in za naš planet!