Izberi najboljšo podlogo za jogo, prijazno tebi in okolju. Pridobi si dodatnih 5% popusta s prijavo na naše novice.

Kava Escobar Brazilija Pico Mirante

Na zalogi
SKU
ZZE02BRAZ-100

Kava Brazilija Pico Mirante iz Escobarja je odlična izbira za vse ljubitelje turške kave in tradicionalega okusa kave. Nota okusa, arome razkriva okus mandeljev, kakava in temne čokolade.

Cena: 3,00 €

Kava Brazilija Pico Mirante iz Escobarja je odlična izbira za vse ljubitelje turške kave in tradicionalega okusa kave.

Nota okusa, arome razkriva okus mandeljev, kakava in temne čokolade.

Kava Escobar Brazilija Pico Mirante

  • kava iz segmenta specialnih kav (Single Origin Coffees)
  • z aromo mandeljev, kakava in temne čokolade
  • izvira iz pokrajine Minas Gerais, Brazilija, Južna Amerika, 1.100 - 1.200 m
  • kavna zrnja so mleta
  • teža: 100g

Kava prihaja iz Brazilije, iz nasada Fazenda Passeio, lastnik je Adolfo Henrique Vieira Ferreira. Kava je dobila ime po vrhu Pico Mirante, ki je najvišji vrh v gorski verigi Serra do Pau D᾽Ahlo.  Na pobočjih te gore, na nadmorski višini 1100m – 1200m, so nasadi kave iz posestva Fazenda Passeio.

Kava se obira ročno. In celotna pridelava kave tu poteka v z najnovejšimi praksami in pod budnim očesom izkušenega strokovnjaka Adolfa.

Nasvet kako pripraviti vrhunsko turško kavo

<

Ste vedeli o kavi?

Zakaj je navada, da ob kavi postrežemo kozarec vode?

Da si pred požirkom kave lahko očistite okušalno paleto. In tako vaše borbončice začutijo pravi okus kave.

Več o kavi Escobar

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Več o pogojih poslovanja.

Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na [email protected]

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo. Več o pogojih poslovanja.

Naročilo

Naročilo izvedete z registracijo na spletni strani ali po telefonu. Naročilu sledite z vpisom v Moj račun. Več o pogojih poslovanja.

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna. Več o plačilih.

Pošiljanje in Dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb. Več o dostavi izdelkov.

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek. Več o vračilu izdelkov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2022 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane