KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Topi in kratke majice - Odlo

Kupujte po
Poglej kot

1 izdelek

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Ženski topi in kratke majice

Ženske majice bodo v hipu vaše najljubše majice za vadbe in vsakodnevno nošnjo v kombinaciji s kavbojkami. Naravni materiali, modal, bo kot vaša druga koža. Udobna majica za vse priložnosti.

Preverite naše blagovne znamke, ki jim zaupamo. Postavite zdravje in dobro počutje na prvo mesto. Izberite udobna, prijetne ženske tope in kratke majice iz naravnihrecikliranih ali okolju prijaznih materialov.

Nosili jih boste ne le za rekreacijo in vadbo, temveč vsakdan – za službo, potep po mestu, srečanje s prijatelji.

Odlo - aktivno športno perilo, oblačila za tek

Odlo je v Oslu pričel svojo pot kot izdelovalec ženskega perila in funkcijskih oblačil za hitrostne drsalce. 40. let kasneje so razvili revolucionarni sistem športnih oblačil na osnovi posebnega trislojnega principa – prvi za uravnavanje znojenje, drugi za temperaturo in tretji kot ščit pred vetrom in dežjem.

Vsa njihova oblačila skreirajo na način – od kože navzgor, za zagotavljanje najboljšega občutka ob dotiku s kožo. Z inovativno tehnologijo, ki sledi trajnostnim principom – kot je npr. uporaba srebrnih ionov za zmanjševanje neprijetnega vonja, ultra lahka funkcionalna tkanina, 100% reciklaža tkanin, so si zagotovili vodilno mesto v svetu multifunkcijskega perila in športnih oblačil za tek na smučeh, tek, kolesarjenje,…

Več o Odlo

Odlo izhaja iz Skandinavije, Norveška. Njihova zgodba se začenja že daljnega leta 1946 v Oslu. Ustanovitelj, Odd Roar Lofterød Senior, je veljav za kreativnega, nekonvencionalnega misleca, bil je korak pred ostalimi. Njegov slogan je popolnoma v skladu z njmi samim in njegovim delom: "always make sure you're one step ahead".

odlo_zgodovina_norveska  

Lofterød je izhajal iz revne družine in takrat so bili težki časi. Zaposlil se je v bljižnji tekstilni tovarni, a kmalu je začel svojo lastno pot. Ustanovil je firmo Odlo Fabrikker A/S. Idej je imel precej. Bolj težko je bilo dobiti prave materiale.

Najprej, leta 1947, je izdeloval žensko spodnje perilo. Nato ga je splet okoliščin odpeljal dalje. Njegov sin Odd Roar Junior je treniral hitrostno drsanje. Vedno je zmrzoval na treningih. Zato mu je izdelal toplo obleko iz Helanca vlaken, da na treningih ni zmrzoval. Ko so to videli njegovi kolegi v reprezentanci, je šlo le še navzgor. Vsi so jo želeli!

Leta 1963 je Lofterød razvil toplo, raztegljivo obleko za tek na smučeh in za hitrostno drsanje. Tako je norveška olimpijska ekipa leta 1964 na igrah v Innsbrucku predstavila revolucionarna oblačila. Do naslednjih iger, leta 1972 v Sapporu, je Odlo obleke imelo že 22 reprezentanc.

Leta 1973 je Odlo trgu predstavil prvo povsem sintetično športno funkcionalno perilo na svetu, Odlo Termic.

Odd Roar Junior je leta 1979 prevzel firmo. In leta 1986 je sedež prenesel iz Norveške v Švico. Kar se je kasneje velikokrat pokazalo kot odlična kombinacija – norveške korenine in švicarska tehnologija.

Nato so pri Odlu poskrbeli vsakih nekaj let, za novosti na trgu športnega perila. Ravno Odlo je bil mnogokrat prvi pri inovacijah na področju športnega aktivnega perila. Oral je ledino.  

odlo_zgodovina_norveska  

Na primer leta 2002 je lansiral linijo perila s tako imenovanim Odlo efektom (Effect by Odlo), perilo s srebrnimi ioni, katero se ne navzame vonja. V nadaljnih dveh letih so skoraj vsi proizvajalci aktivnega športnega perila začeli uporabljati takšen material.

Leta 2003 so prenovili logo in predstavili nov slogan “passion from sport”. Nova podoba podjetja je v nekaj letih podvojila prodajo.

Sledila je linija za nordijsko hojo leta 2004.

Nato leta 2006 ultra lahko športno perilo Cubic, katero zaradi 3D pletiva optimalno regulira temperature.

Leta 2007 še otroško športno perilo in tega leta so začeli odpirati tudi lastne Odlo trgovine po Evropi (prvo leto 6 trgovin), dodatno še več kot 100 shop-in-shop trgovin.

2008 so predstavili naprednejšo verzijo brezšivnega perila, Evolution Light (prve verzije tega perila so bile na trgu od leta 2003).  

Odlo_11

2010 je Odlo prejel dve prestižni nagradi za brezšiven tekmovalni dres biatlonca Ole Einar Bjørndalen….

2011 so lansirali kolesarsko linijo za MTB kolesarje in cestne kolesarje.

2012/13 so poskrbeli še za ekološko noto. Trgu so predstavili Evolution Greentec perilo. Prvo brezšivno športno perilo iz 100% recikliranega materiala. Ta ekološka zgodba je le še rasla. Z njo so prejeli številne nagrade, kakšno še predno je produkt zagledal luč na trgu.

2013/14 je Odlo predstavil inovacijo Muscle Force – kompresijsko perilo narejeno posebej za smučarje in turne smučarje.

Inovacij je še mnogo…. Vsako leto kaj novega, kaj izjemnega. Zato je ISPO Gold Award iz leta 2015 zagotovo prišla v prave roke.

Skratka, Odlo je resnično oral ledino in jo še vedno.

V njihovem športnem aktivnem perilu boste “varni” in lahko se boste povsem posvetili svoji aktivnosti. Privoščite si ga!

]  
 

Ni vseeno, kakšno oblačila nosimo!

Izbiraj varna, udobna in trajnostna oblačila. Sledi načelu "Manj je več" in prispevaj k zmanjševanju odpadkov ter onesnaževanju okolja.

Vse o lastnostih tekstilnih vlaken in materialih

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane