KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Topi in kratke majice - Tavi Noir

Kupujte po
Poglej kot

14 izdelkov

Filtri
 • Položaj
 • Ime izdelka
 • Cena
Položaj
 1. Ženska majica brez rokav Tavi Flow
  Cena: 27,97 € Običajna cena: 39,95 €
 2. Ženski športni topek Square Neck Bra
  Cena: 32,97 € Običajna cena: 54,95 €
 3. Športni modrček Tavi Noir, Tavi Bra
  Cena: 35,46 € Običajna cena: 49,95 €
 4. Ženska majica Tavi Evolution Tank
  Cena: 27,97 € Običajna cena: 39,95 €
 5. Tavi Tie back Tank ženska majica
  Cena: 35,96 € Običajna cena: 39,95 €
36
 • 36
 • Vse
na stran

Ženski topi in kratke majice

Ženske majice bodo v hipu vaše najljubše majice za vadbe in vsakodnevno nošnjo v kombinaciji s kavbojkami. Naravni materiali, modal, bo kot vaša druga koža. Udobna majica za vse priložnosti.

Preverite naše blagovne znamke, ki jim zaupamo. Postavite zdravje in dobro počutje na prvo mesto. Izberite udobna, prijetne ženske tope in kratke majice iz naravnihrecikliranih ali okolju prijaznih materialov.

Nosili jih boste ne le za rekreacijo in vadbo, temveč vsakdan – za službo, potep po mestu, srečanje s prijatelji.

Tavi Noir oblačila za jogo, nogavice, ki ne drsijo

Tavi Noir je znamka podjetja Toesox. Toesox je v svetu prepoznan po nedrsečih nogavicah na prste. Ker nekateri ne želijo nosti nogavic na prste, so v podjetju razvili znamko Tavi Noir. Nedrseče nogavice z enako edinstvenim patentiranim podplatom kot Toesox, le da imajo obliko klasičnih nogavic in prsti niso ločeni.

Tako Tavi Noir, kot Toesox so nogavice iz vrhunskih in ekoloških materialov. Njihove nedrseče nogavice so prva izbira vseh „bosonogih športov” (joga, pilates, ples, borilne veščine…).
 

Tavi Noir je specialist za nedrseče nogavice, ki imajo na podplatu silikonske trikotnike, omogočajo stabilnost in oprijem na vseh vrstah podlage. Primerni so za vadbe kot so: barre, joga, pilates. Poleg teh ponujajo tudi športne nogavice in nogavice za vsak dan.

Tavi Noir nogavice nudijo visoko uporabnost, natančen in kvaliteten oprijem, modni dizajn in udobje. Pri izdelavi uporabljajo le certificiran 'česan' bombaž (najbolj mehak), organsko prejo in skrbijo za čimmanjši negativni vpliv na naravo.

Nedrseče nogavice

Nedrseče nogavice za jogo in ostale bosonoge športe, imajo na podplatu silikonske trikotnike, ter omogočajo stabilnost in oprijem na vseh vrstah podlage. Tavi Noir ima v ponudbi tudi vrhunske športne nogavice, ki se uporabljajo v kombinaciji s supergami. Nogavice »ostnanejo« na nogi in se ne sučejo. Zato ne povzročajo žuljev.

Material nogavic je organski bombaž z dodatkom elastana. Tako je občutek v nogavicah prijeten, naraven, stopalo lahko diha. Z izbranim, certificiranim organskim bombažem skrbijo za čimmanjši negativni vpliv na naravo. »Ni pomembno, kje in kako se potimo. Par grip, nedrsečih nogavic je vedno z nami – ker nikoli ne vemo, kdaj bomo našli naslednjo neverjetno vadbo, ki nam bo všeč.«

Tavi Noir se je podal tudi na področje oblačil. Njihova ekipa se je razširila, v svoje vrste so pridobili mnoge strokovnjake za izdelavo športnih oblačil. Tako so za nas naredili čudovite pajkice, legice, športne nedrčke, majčke, puloverje, jogger hlače,... Kroji oblačil omogočajo neovirano gibanje. Materiali so vrhunski in ekološki.

Material Modal

Eden glavnih materialov za oblačila je Modal. To je v bistvu bukov les (celuloza). Ta les ni gojen. Bukve so nekaj posebnega, saj same s “pomlajevanjem” skrbijo, da se gozd obnavlja in tako ni potrebno umetno sajenje. Bukve so povsem naravni in trajnostni vir surovin. Produkcija tega materiala je prav tako posebna kot sam material. Okoljski standardi v proizvodnji so izjemno visoki.

Oblačila Tavi Noir krepijo ženskost v vseh njenih oblikah. Ustvarjajo čudovita, inovativna, vsestranska oblačila za vse aktivne ženske. The perfect fit for just about every “body”!

Več o Tavi Noir

 

Ni vseeno, kakšno oblačila nosimo!

Izbiraj varna, udobna in trajnostna oblačila. Sledi načelu "Manj je več" in prispevaj k zmanjševanju odpadkov ter onesnaževanju okolja.

Vse o lastnostih tekstilnih vlaken in materialih

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane