KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Bolsterji in odeje - ReYoga

Poglej kot

3 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Bolsterji in odeje za podporo v položajih, za savasano, meditacijo

Joga odeja

Joga odeja je nepogrešljiv pripomoček pri meditaciji, pri statičnih asanah in asani savasana; položaj trupla, ko leže počivamo na tleh in poskrbi, da nam je prijetno toplo in udobno. Odeja lahko nudi veliko oporo in udobje tudi pri drugih asanah - od osnovnih (podpora sedečim položajem) do naprednih (ustrasana, stoja na glavi). Odeja se lahko zvije in omogoča sprostitev nog in podporo spodnjega dela hrbta ali pa se uporabi kot podlaga za kolena. Njena prednost je prilagajanje višine in oblike. Iz naravnih ali okolju prijaznih materialov, vas bo prijetno grela tudi med počitkom na kavču.

Joga bolsterji

So polnjene blazine pravokotne ali valjaste oblike, ki pomagajo, da se v asanah popolnoma sprostite, pomagajo zmehčati telo in omogočijo postopno in varno raztezanje. Na voljo so različnih dimenzij in teže, polnjeni z različnimi materiali – npr. bombaž, luščine pire, polieste, ajda, kapok,..

Najpogosteje se bolsterji uporabljajo pri restorativni jogi ali terapevtski jogi, yin jogi ter kot podpora v asanah pri ostalih tipih joge. Primeri asan, kjer uporabljamo bolster: Savasana, Balasana, Viparita karani, Supta Baddha Konasana,…

Velikost bosterjev

Bolsterji so na voljo v različnih velikostih, od majhnih do velikih. Majhni bolsterji so primerni za osebe z majhno postavo ali za uporabo v določenih položajih. Veliki bolsterji so primerni za osebe z večjo postavo ali za uporabo v več položajih.

Oblika bosterjev

Bolsterji so na voljo v dveh glavnih oblikah: okrogle in pravokotne in lunca. Okrogli bolsterji so bolj vsestranski in jih je mogoče uporabiti v različnih položajih. Pravokotni bolsterji so bolj specifični.

Polnilo bosterjev

Bolsterji so napolnjeni z različnimi materiali, vključno s peno, kapok volno, prosojem, rižem ali ovsom. Pena je najbolj trpežen material, vendar je lahko tudi najdražji. Kapok volna je naravni material, ki je zelo udoben in se lahko prilagodi telesu. Prosoj, riž in oves so naravni materiali, ki so zelo prijazni do okolja.

Material prevleke bosterja

Bolsterji so na voljo v različnih materialih prevlek, vključno z bombažem, poliestrom.

Zakaj toliko variant?

Prav to vprašanje v naši trgovini stranke zastavijo velikokrat. Okrogel bolster ali pravokoten bolster, mali ali veliki, polnjen s čim...?


Kako izbrati pravi bolster za jogo?

Bolster pri jogi uporabljamo za podporo v različnih asanah. Podobno kot ostali pripomočki za jogo (kvader, odeja, trak, valj,...), nam bolster pomaga razbremeniti dele telesa v asani ali ko prehajamo v določeno asano.

Bolsterji se najpogosteje uporabljajo v obnovitveni, restorativni jogi. Pomagajo pri podpori telesa, zagotavljajo udobje, iz z njihovo pomočjo dosežemo boljše delovanje krvnega obtoka.

Priročnik za lažjo izbiro joga bolsterja

Kako izbrati pravi bolster za jogo?


ReYoga – blazine za jogo & dodatki & oblačila

ReYoga prihaja k nam iz sosednje Italije. Nihov fokus je narediti kvaliteten trajnostni izdelek. Izdelek, kateri bo po meri uporabnika, kateri se bo ponašal z lepim dizajnom, bo iz kakovostnih materialov in bo izdelan v čistem procesu do okolja in k strmenju k ohranjanju naravnih virov.

Reyoga

Blagovna znamka ReYoga

Seveda vse to ni nič novega! Nič posebnega v zadnjem času. Takšne želje, cilje, in tudi prakso ima večina podjetji, sploh na področju joge. Konec koncev takšno zgodbo mi širimo o prAni že od sredine devetdesetih prejšnjega stoletja.

Ali je ReYoga boljša od drugih globalno uveljavljenih blagovnih znamk iz področja joge? Ne! Ni boljša! In ne, ni slabša. Je ena izmed njih! Ena izmed super jogijskih znamk.

Ali je drugačna? Seveda. Vsaka blagovna znamka ima svoj »duh«, svoj »spirit«. Tudi ReYoga. Mi smo začutili nekaj posebnega ob tej znamki. Nekaj dobrega, nekaj finega, čistega, kvalitetnega, dostopnega. Zato smo jo »zagrabili«!

Reinvent - ReCycle - ReYoga

Tako smo začeli. Takoj v začetku leta 2017! In pred nami je še zeloooo dolga skupna pot.

Več o ReYoga

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane