KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Kava Escobar Gvatemala Finca Grandana

Na zalogi
SKU
ZZE12--------

Kava Gvatemala Finca Grandana iz Escobarja izstopa po svojem okusu. Zagotovo si jo boste zapomnili in ji ostali zvesti. Saden okus pomaranče in jagodičevja ter sladkoba melase pričarajo posebno doživetje ob pitju kave.

Cena: 4,60 €

Pura Vida - Buy 4 GET the cheapest FREE

Kava Gvatemala Finca Grandana iz Escobarja izstopa po svojem okusu. Zagotovo si jo boste zapomnili in ji ostali zvesti.

Saden okus pomaranče in jagodičevja ter sladkoba melase pričarajo posebno doživetje ob pitju kave.

Kava Escobar Gvatemala Finca Grandana 100 g:

  • kava iz segmenta specialnih kav (Single Origin Coffees)
  • z aromo pomaranče in jagodičevja ter sladkoba melase
  • izvira iz področja Huehuetenango, La Libertad, 1.500 - 1.800 m
  • kavna zrnja so mleta
  • teža: 100g

Kava uspeva na rodovidnih tleh. Raste v senci. Kavna zrna (kavne češnje) so obrana ročno. Sledi sušenje na betonskih tleh, na soncu. Sušenje poteka kar 4 tedne.

Ima pa kava Finca Grandana prav posebno zgodbo. Leta 1958 je zdravnik in direktor bolnišnice v Huehuetenango, Jorge Vides, kupil rodovidno zemljo in se odločil za lastni kavni nasad.

Pridelovanja kave se je lotil nadvse zavzeto in se sproti učil dela. Vseskozi pa vestno in skrbno. Seveda so mu pomagali razni strokovnjaki, ki so pomagali vzpostaviti celoten sistem, prijazen do ekosistema, vodnih virov in s skrbostjo ohranjati gozd in naravno rastje. Sedaj delo v kavnih nasadih nadaljuje že naslednja generacija Vides.

Nasvet kako pripraviti vrhunsko turško kavo

<

Ste vedeli o kavi?

Zakaj je navada, da ob kavi postrežemo kozarec vode?

Da si pred požirkom kave lahko očistite okušalno paleto. In tako vaše borbončice začutijo pravi okus kave.

Več o kavi Escobar

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si.

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUZZE12--------
ZnamkaEscobar
Teža (kg)0.100000

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane