KAKO IZBRATI PRAVI BOLSTER ZA JOGO?

Varovalo Edelrid Mega Jul

Ni na zalogi
SKU
H9205--------
Varovalo za varovanje v večraztežajnih smereh Edelrid Mega Jul. Varovalo omogoča enostavno rokovanje, preprečuje krotovičenje vrvi, ima avto-block sistem…
Cena: 39,90 €

Pura Vida - Buy 4 GET the cheapest FREE

Varovalo za varovanje v večraztežajnih smereh Edelrid Mega Jul. Varovalo omogoča enostavno rokovanje, preprečuje krotovičenje vrvi, ima avto-block sistem…

Varovalo za varovanje v večraztežajnih smereh Edelrid Mega Jul

  • varovalo za varovanje v večraztežajnih smereh
  • namenjeno varovanju prvega in drugega plezalca v navezi
  • namenjeno za spuščanje po vrvi
  • preprečuje krotovičenje vrvi
  • za vrvi premera 7.8 – 10.5 mm
  • teža: 65 g
  • UIAA standard

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

Pogosta vprašanja o naročilu, dostavi in plačilu

Kako vam lahko pomagamo? Osnovne informacije o naročilih, plačilu, vračilu in dostavi najdete spodaj. Za vsa vprašanja, se lahko obrnete na info@jogaline.si.

Pogoji poslovanja

Kode za popust in darilne kartice

Kodo za popust ali kodo iz darilnega bona vnesete v okence za kodo, ko odložite izdelke v košarico. Predno zaključite nakup, preverite ali ste potrdili kodo in se vam je upošteval popust, ki ga prinaša koda. Kode se ne seštevajo.

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo lahko izvedete s plačilno kartico, preko paypal-a, ob dostavi ali z bančnim nakazilom na TRR podjetja. Spletna plačila so varna.

Plačila

Pošiljanje in dostava

Naročilo je običajno odpremljeno isti delovni dan, ko oddate naročilo. Izdelki, ki niso takoj na voljo, se odpremijo v nekaj delovnih dneh. Dostava naročil za območje Slovenije v vrednosti nad 40€ je brezplačna. Dostava za nižje vrednosti naročil se obračuna v višini 4€ oz. po ceniku dostavnih služb.

Dostava izdelkov

Vračilo

Kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate v roku 30 dneh od dne odstopa pogodbe o nakupu. Plačilo je povrnjeno takoj, ko prejmemo vrnjen izdelek.

Vračilo izdelkov

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali? Potrebujete pomoč pri izbiri izdelka? Pogovorite se z našim strokovnjakom. Pišite nam na info@jogaline.si ali nas pokličite na +386 (0)40 728 330 in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja!

Podrobnosti
SKUH9205--------
ZnamkaEdelrid
Teža (kg)0.100000
BarvaCrystal Spirit

Ocene in mnenja

Oceni izdelek. Bodi prvi!

© 2023 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane