KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Nogavice - Gaiam

Kupujte po
Poglej kot

1 izdelek

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Moške nogavice ki nudijo udobje, topel občutek in super oprijem

Nogavice, ki nudijo udobje, topel občutek in super oprijem. Posebno oblikovane, da ostanejo na 'mestu' tudi v zahtevnih položajih. Različnih oblik - na prstebrez prstov, ki bodo grele vaše noge pred, med in po vadbi. Odlične za higensko bolj čisto vadbo v studiih.

Za vse športne aktivnosti - pilates, joga, ples, borilne veščine, pohodništvo.

Gaiam - blazine za jogo, oblačila za fitnes in izdelki za dobro počutje

GAIAM je blagovna znamka iz ZDA, ki nam nudi zelo širok izbor joga blazin, pripomočkov za jogo, fitnes opremo, opremo za pilates, opremo za meditacijo, masažne žogice in ostale pripomočke za masažo, elastične trakove za vadbo, oblačila za jogo in ostale vadbe ter še in še izdelke za različne vrste vadb.

Gaiam yoga

Pri Gaiamu želijo, da bi njihovi izdelki dosegli čim več ljudi, da bi nas čim več ljudi bilo aktivnih in da bi skrbeli za svoje zdravje. Poslanstvo blagovne znamke je "narediti jogo, fitnes in vadbe dostopne vsem", in tako si prizadevajo ustvariti izdelke, ki pomagajo ljudem pri doseganju ciljev glede zdravja in dobrega počutja.

Nudijo širok izbor artiklov, tako po materialih, kot po cenah. Izdelki za aktivno življenje prav ZATE!

Gaiam

Izdelke za jogo, fitnes in ostale vadbe

Nudijo nam izdelke za jogo, fitnes in ostale vadbe, za prav vse nivoje zahtevnosti. Z nami so od začetnih korakov do profesionalnega nivoja. Od začetnika do profesionalca. In tako kot je praksa joge primerna za vse (za moške, ženske in otroke, za mlade in stare, za vse ne glede na fizično kondicijo, telesne posebnosti posameznika,....), tako boste pri Gaiamu našli prave izdelke zase!

Gaiam yoga

Pri Gaiam-u so se specializirali za proizvodnjo izdelkov, povezanih z jogo, fitnesom in wellnessom. Podjetje je bilo ustanovljeno v Boulderju v Koloradu leta 1988 in je od takrat zraslo v vodilno blagovno znamko v industriji aktivnega življenja, zdravja in dobrega počutja.

Gaiam (izgovarja se »GUY-um«) izvira iz imena starogrške boginje Matere Zemlje – in »jaz sem«. Pomeni, v grobem, "jaz sem Zemlja". Želijo doseči medsebojno povezanost. Pri Gaiamu verjamejo, da z negovanjem, varovanjem in spoštovanjem Zemlje ter vseh in vsega, kar obstaja tukaj, bogatimo naša lastna življenja in življenja prihodnjih generacij.

Gaiam yoga

Več o Gaiam

 

Ni vseeno, kakšno oblačila nosimo!

Izbiraj varna, udobna in trajnostna oblačila. Sledi načelu "Manj je več" in prispevaj k zmanjševanju odpadkov ter onesnaževanju okolja.

Vse o lastnostih tekstilnih vlaken in materialih

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane