KAJ JE JOGA? KAKO PRIČETI Z JOGO?

Nogavice - Tavi Noir

Poglej kot

9 izdelkov

Filtri
  • Položaj
  • Ime izdelka
  • Cena
Položaj
36
  • 36
  • Vse
na stran

Moške nogavice ki nudijo udobje, topel občutek in super oprijem

Nogavice, ki nudijo udobje, topel občutek in super oprijem. Posebno oblikovane, da ostanejo na 'mestu' tudi v zahtevnih položajih. Različnih oblik - na prstebrez prstov, ki bodo grele vaše noge pred, med in po vadbi. Odlične za higensko bolj čisto vadbo v studiih.

Za vse športne aktivnosti - pilates, joga, ples, borilne veščine, pohodništvo.

Tavi Noir oblačila za jogo, nogavice, ki ne drsijo

Tavi Noir je znamka podjetja Toesox. Toesox je v svetu prepoznan po nedrsečih nogavicah na prste. Ker nekateri ne želijo nosti nogavic na prste, so v podjetju razvili znamko Tavi Noir. Nedrseče nogavice z enako edinstvenim patentiranim podplatom kot Toesox, le da imajo obliko klasičnih nogavic in prsti niso ločeni.

Tako Tavi Noir, kot Toesox so nogavice iz vrhunskih in ekoloških materialov. Njihove nedrseče nogavice so prva izbira vseh „bosonogih športov” (joga, pilates, ples, borilne veščine…).
 

Tavi Noir je specialist za nedrseče nogavice, ki imajo na podplatu silikonske trikotnike, omogočajo stabilnost in oprijem na vseh vrstah podlage. Primerni so za vadbe kot so: barre, joga, pilates. Poleg teh ponujajo tudi športne nogavice in nogavice za vsak dan.

Tavi Noir nogavice nudijo visoko uporabnost, natančen in kvaliteten oprijem, modni dizajn in udobje. Pri izdelavi uporabljajo le certificiran 'česan' bombaž (najbolj mehak), organsko prejo in skrbijo za čimmanjši negativni vpliv na naravo.

Nedrseče nogavice

Nedrseče nogavice za jogo in ostale bosonoge športe, imajo na podplatu silikonske trikotnike, ter omogočajo stabilnost in oprijem na vseh vrstah podlage. Tavi Noir ima v ponudbi tudi vrhunske športne nogavice, ki se uporabljajo v kombinaciji s supergami. Nogavice »ostnanejo« na nogi in se ne sučejo. Zato ne povzročajo žuljev.

Material nogavic je organski bombaž z dodatkom elastana. Tako je občutek v nogavicah prijeten, naraven, stopalo lahko diha. Z izbranim, certificiranim organskim bombažem skrbijo za čimmanjši negativni vpliv na naravo. »Ni pomembno, kje in kako se potimo. Par grip, nedrsečih nogavic je vedno z nami – ker nikoli ne vemo, kdaj bomo našli naslednjo neverjetno vadbo, ki nam bo všeč.«

Tavi Noir se je podal tudi na področje oblačil. Njihova ekipa se je razširila, v svoje vrste so pridobili mnoge strokovnjake za izdelavo športnih oblačil. Tako so za nas naredili čudovite pajkice, legice, športne nedrčke, majčke, puloverje, jogger hlače,... Kroji oblačil omogočajo neovirano gibanje. Materiali so vrhunski in ekološki.

Material Modal

Eden glavnih materialov za oblačila je Modal. To je v bistvu bukov les (celuloza). Ta les ni gojen. Bukve so nekaj posebnega, saj same s “pomlajevanjem” skrbijo, da se gozd obnavlja in tako ni potrebno umetno sajenje. Bukve so povsem naravni in trajnostni vir surovin. Produkcija tega materiala je prav tako posebna kot sam material. Okoljski standardi v proizvodnji so izjemno visoki.

Oblačila Tavi Noir krepijo ženskost v vseh njenih oblikah. Ustvarjajo čudovita, inovativna, vsestranska oblačila za vse aktivne ženske. The perfect fit for just about every “body”!

Več o Tavi Noir

 

Ni vseeno, kakšno oblačila nosimo!

Izbiraj varna, udobna in trajnostna oblačila. Sledi načelu "Manj je več" in prispevaj k zmanjševanju odpadkov ter onesnaževanju okolja.

Vse o lastnostih tekstilnih vlaken in materialih

© 2024 JogaLine & Samana | Vse pravice pridržane